Wednesday, January 9, 2008

Loomapark

Tänane atraktsioon oli loomapark, kus näidati kohalikke loomi-linde. Ma ei ole eriline looma-aia-fänn, aga korra tuli siiski kõik need kängud, jänesed ja muud imeloomad üle vaadata. Looduses ringikargavatena neid seni näha pole õnnestunud. Siin siis väikene valik nähtust:

Siis veel sisalikest krokodillini ja ämblikest madudeni. Lisaks muidugi suurel hulgal igasuguseid suuremaid ja väiksemaid linde.

Sealkandis olid jõulueelse rahetormi kahjustused veel selgelt näha. Enamus majade katuseid oli kilega kaetud, kuigi tegemist on kivikatustega. Raheterad olid olnud tennispalli suurused.

Koduse natüürmordiga tahtis Aare juhtida teie tähelepanu kurkide erilisele kujule. Viiekiloses kotis ei olnud ainsatki sirget kurki.

2 comments:

Anonymous said...

Hapukurki arbuusiga!!!!
Mul sai ka siis tänu piltidele nüüd loomaaias ära "käidud"!
Mardikas

Anonymous said...

Mõnulege aga seal soojas, siin on hetkel nii nõme ja niiske. Tugevad miinuskraadid mis nädal tagasi Võrumaad(kogu Eestit)valitsesid vot siis sai tunda seda talvemõnu... Suusatada oleme saanud ainult 1 korra, muidugi võimalusi oleks olnud rohkem aga pole aega ja siis pole suuski jne.
Tundke rõõmu sealoekust siin saate hapneda edaspidi küll!
Ktisti perega